Societatea Comerciala pentru Inchiderea-Conservarea Minelor continua sa genereze probleme angajatilor. Lucratorii isi exprima nemultumirea referitoare la neacordarea remuneratiei lunare cuvenite, mai mult de jumatate din totalul angajatilor au intrat
Societatea Comerciala pentru Inchiderea-Conservarea Minelor continua sa genereze probleme angajatilor. Lucratorii isi exprima nemultumirea referitoare la neacordarea remuneratiei lunare cuvenite, mai mult de jumatate din totalul angajatilor au intrat deja in posesia deciziilor de concediere si lichidare. Firma onesteana are conturile blocate de doua luni de zile de catre Ministerul Finantelor, deoarece are datorii catre buget care depasesc 3,5 miliarde de lei. Acestea sunt completate de datoriile catre bugetul asigurarilor sociale de stat, precum si la bugetele asigurarilor de sanatate si a asigurarilor de somaj. Liderul sindical Vasilica Udrea va incerca sa intre in audienta la ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, ca urmare a stagnarii negocierilor dintre sindicalisti si administratorul societatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.