Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in sedinta din 22 mai, emiterea de catre Banca Comerciala Carpatica a unui numar de 400.000 de obligatiuni. Acestea vor fi scoase prin oferta publica la vanzare, in perioada 2-15 iunie. Conform unui
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare a aprobat, in sedinta din 22 mai, emiterea de catre Banca Comerciala Carpatica a unui numar de 400.000 de obligatiuni. Acestea vor fi scoase prin oferta publica la vanzare, in perioada 2-15 iunie. Conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti, Banca Comerciala Carpatica poate suplimenta numarul de obligatiuni oferite initial, cu 300.000 de obligatiuni, reprezentand 75% din numarul obligatiunilor oferite initial. Pretul de vanzare al unei obligatiuni este de 100 lei. Obligatiunile emise in urma ofertei publice de vanzare vor fi inscrise la cota BVB, in baza prospectului de emisiune si in conformitate cu reglementarile Bursei. Rezultatele ofertei vor fi remise Consiliului Valorilor Mobiliare insotite de dovada virarii a 0,5% din valoarea ofertei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.