Vasile Turcu, unul dintre actionarii FC Dinamo, a declarat ca este inacceptabil faptul ca fostul antrenor al echipei, Ioan Andone, a intrat in vestiar si a discutat cu jucatorii despre Mircea Rednic. "Este inacceptabil ceea ce a facut Andone! Nu stiu
Vasile Turcu, unul dintre actionarii FC Dinamo, a declarat ca este inacceptabil faptul ca fostul antrenor al echipei, Ioan Andone, a intrat in vestiar si a discutat cu jucatorii despre Mircea Rednic. "Este inacceptabil ceea ce a facut Andone! Nu stiu in ce calitate a intrat el si cu ce drept le-a vorbit jucatorilor. Am sa ridic aceasta problema in viitoarea sedinta a Consiliului de Administratie si astept sa se ia masuri. Este incredibil ce se intampla! Suporterii intra si vopsesc masinile, in vestiar intra cine vrea si cine nu vrea! E o jungla!", a spus Turcu. Acesta a fost principalul contestatar al lui Andone in vremea in care "Falcosul" era pe banca tehnica a echipei. La finalul partidei Dinamo - FC Vaslui, din etapa a 27-a a Diviziei A, scor 1-2, Turcu a pretins ca a fost sunat de Andone si amenintat cu moartea. Andone a infirmat afirmatiile lui Turcu, spunand ca i-a cerut actionarului sa nu ii mai pronunte numele. Andone a asistat la partida Dinamo - FC Vaslui, la finalul careia a fost atacat verbal si de antrenorul secund Ionel Augustin. In urma acestor dispute, Andone a anuntat ca nu va mai veni la Dinamo.
"Rednic este cea mai buna varianta"
Izbucnirea lui Turcu a avut loc dupa ce Andone a avut sambata o discutie la vestiare cu jucatorii lui Dinamo, carora le-a explicat ca ar fi bine sa il accepte pe Rednic ca antrenor. La finalul antrenamentului de dimineata, Andone a intrat in vestiarul jucatorilor, profitand de faptul ca antrenorul secund, Ionel Augustin, si preparatorul fizic, Marco Oneto, au plecat imediat dupa sedinta de pregatire. Andone a vorbit cu mai multi jucatori, iar acestia i s-au plans de numeroasele scandaluri de la club, precum si de miscarile de protest ale fanilor, care le-au vopsit masinile si le-au amenintat familiile. Andone a confirmat pentru Mediafax discutiile cu jucatorii. "Este adevarat ca am fost acolo, am simtit nevoia de putina miscare. Am fost si le-am explicat baietilor ca orice antrenor care va veni va fi nevoit sa faca o restructurare la nivelul lotului, intrucat multi dintre jucatori, care sunt imprumutati, vor pleca", a spus Andone. Actualul antrenor al Omoniei Nicosia a marturisit ca le-a vorbit despre viitorul tehnician al lui Dinamo, Mircea Rednic. "Despre Rednic le-am spus ca il cunosc de la sase ani, ca este priceput, ambitios si a avut performante ca antrenor la Rapid, unde a fost chiar foarte aproape de Liga Campionilor. Le-am zis jucatorilor ca Rednic este varianta cea mai buna pentru Dinamo in sezonul viitor", a precizat Andone.
Discutie cu Alexa
Andone a avut si o discutie in particular cu mijlocasul Dan Alexa, a carui sotie a fost amenintata cu moartea de un grup de suporteri dinamovisti. "Am avut o discutie aparte cu Dan, in care i-am spus ca nu trebuie sa uite ca atunci cand a plecat in China a fost condus de intreaga echipa, dar si de fani. Ca sa nu mai spun si de ce primire i s-a facut atunci cand s-a intors! I-am spus sa isi vada de treaba, sa uite toate necazurile actuale si totul va reveni la normal", a sustinut Andone. "Falcosul" si-a dat demisia din functia de antrenor la finele anului trecut, in urma unui conflict cu presedintele executiv de atunci al clubului, Ioan Becali, si cu unul dintre actionari, Vasile Turcu. La scurt timp dupa demisie, Andone a semnat un contract pana la finalul sezonului cu fosta adversara a lui Dinamo din turul I al Cupei UEFA, Omonia Nicosia, intelegere prelungita, in luna aprilie, pentru inca un sezon. In cursul lunii trecute, presedintele Consiliului de Administratie al lui FC Dinamo, Nicolae Badea, si directorul executiv Cristi Borcea au fost la Nicosia pentru a-i propune lui Andone rezilierea contractului cu Omonia si preluarea bancii tehnice a echipei din Soseaua Stefan cel Mare. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.