Actionarii companiei Tremag au aprobat in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor revocarea lui Chitic Aglaia din functia de administrator si inlocuirea acesteia cu Luca Marius, pe un mandat de doi ani. In cadrul AGA, s-a votat majorarea capitalului
Actionarii companiei Tremag au aprobat in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor revocarea lui Chitic Aglaia din functia de administrator si inlocuirea acesteia cu Luca Marius, pe un mandat de doi ani. In cadrul AGA, s-a votat majorarea capitalului social prin aport in numerar cu suma de 1,1 milioane lei, prin emiterea a 470.862 actiuni noi, cu valoarea nominala de 2,5 lei fiecare.
Astfel, capitalul social al companiei se va majora de la 1,9 milioane lei la aproximativ trei milioane, iar numarul de actiuni se majoreaza de la 767.567 la 1,2 milioane de actiuni. In cazul in care in urma subscrierii mai raman actiuni nesubscrise, acestea se vor anula. Pentru anul financiar 2005, compania a avut o cifra de afaceri de aproape 20 milioane de lei, in timp ce profitul a fost de 37.394 mii lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.