Pivotul Bruno Roschnafsky va fi amendat de catre clubul sau, Poli Mobitelco Cluj, si va fi judecat, azi, de catre Comisia de Disciplina a FR Baschet, pentru ca la finalul meciului doi din finala Diviziei A cu CSU Ploiesti a facut afirmatii denigratoa
Pivotul Bruno Roschnafsky va fi amendat de catre clubul sau, Poli Mobitelco Cluj, si va fi judecat, azi, de catre Comisia de Disciplina a FR Baschet, pentru ca la finalul meciului doi din finala Diviziei A cu CSU Ploiesti a facut afirmatii denigratoare la adresa adversarilor, pe care i-a facut tigani. Ieri, baschetbalistul clujean le-a cerut scuze oficial componentilor echipei campioane si a precizat ca si-a ales "cuvinte nepotrivite", deoarece s-a simtit frustrat de faptul ca nu a castigat meciul. Pe de alta parte, presedintele FRB, Carmen Tocala, a convocat o sedinta fulger a Comisiei de Disciplina. "Am primit memoriu de la CSU Ploiesti, care reclama declaratiile jignitoare facute de jucatorul clujean dupa meciul doi al finalei. Comisia de Disciplina se va reuni, dupa care decizia acesteia trebuie validata de Biroul Executiv", a spus Tocala, adaugand ca, in conformitate cu regulamentul FIBA, nu se pune problema unei suspendari a jucatorului, ci eventual a platii unei amenzi cuprinse intre 500 si 3000 de euro. In replica, managerul clujean Mircea Cristescu a tinut sa sublinieze ca "Bubu" merita doar un ultim avertisment din partea FRB. "Este o declaratie spusa la nervi si orice alta sanctiune mi se pare exagerata, mai ales ca nu a vrut sa spuna ce a spus. Daca Bruno va fi sanctionat de federatie, atunci vom cere sa fie penalizati toti cei care au jignit adversarii din campionat si baschetul romanesc in general", a amenintat Cristescu. (T. RIST)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.