"La propunerea presedintelui partidului, Decebal Traian Remes a fost desemnat secretar executiv al PNL responsabil cu proiecte politice", a anuntat, ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. In perioada 1996 - 2000, Remes a fost deputat
"La propunerea presedintelui partidului, Decebal Traian Remes a fost desemnat secretar executiv al PNL responsabil cu proiecte politice", a anuntat, ieri, presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu. In perioada 1996 - 2000, Remes a fost deputat din partea liberalilor, iar intre 1999 si 2000 a ocupat functia de ministru de Finante. Ulterior, el a plecat din partid, formand PNL Traditional. Apoi, el s-a inscris in PNTCD, unde a fost desemnat vicepresedinte. Dupa ce a fost exclus de catre taranisti din partid, Remes a devenit membru al Actiunii Populare, cu functia de vicepresedinte. Insa la inceputul lui 2004 a parasit AP pentru PUR, unde a condus Departamentul de Politici fiscale.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.