Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu, valoarea celor 46 proceduri de achizitii si vanzari realizate a atins suma record de aproape 15 milioane de dolari. Imbunatatirea pretului a fost de 1,4 mil
Saptamana trecuta, in ringul Bursei Romane de Marfuri si al punctelor de lucru din teritoriu, valoarea celor 46 proceduri de achizitii si vanzari realizate a atins suma record de aproape 15 milioane de dolari. Imbunatatirea pretului a fost de 1,4 milioane de dolari.
In ringul BRM s-au desfasurat 20 proceduri de achizitii si vanzari in valoare de 12,89 milioane dolari. Licitatiile ordonate de Nuclearelectrica au inregistrat cea mai mare valoare de tranzactionare, cifrata la 8,55 milioane dolari. Compania a achizitionat telefonie mobila, sistem monitorizare seismica si curatenie si decontaminare in spatii tehnologice si servicii transport persoane. Urmatorul clasat este CFR Calatori, care a avut contracte de achizitii in valoare de 3,79 milioane dolari. Alte valori importante ale contractelor de achizitii au fost inregistrate de CFR Marfa cu peste 170.000 de dolari si Compania Nationala a Uraniului cu o valoare totala de 100 mii de dolari.
La licitatia organizata pentru CFR Marfa, pretul de pornire a crescut cu 248%, insumand aproape 90.000 dolari.
In ringul terminalelor BRM, au avut loc 26 de proceduri de achizitii si vanzari, avand o valoare de tranzactionare de peste 1,2 milioane dolari. In topul punctelor de lucru din teritoriu se afla Terminalul Prahova cu o valoare contractuala de 287.000 dolari, urmat de Piatra-Neamt cu 345.000 dolari, Craiova cu 212.000 dolari si Cluj-Napoca cu 111.000 dolari. Printre serviciile licitate se afla mijloace fixe, firide de distributie si contorizare monofazate, server, sisteme de inchidere pentru echipamente energetice, radiotelefoane, rechizite si consumabile.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.