De luni de zile, masina personala a prefectului de Iasi, Radu Prisacaru, este ingrijita in garajul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, chiar de angajatii Ministerului Administratiei si Internelor. Masina este bine spalata si lustruita si, i
De luni de zile, masina personala a prefectului de Iasi, Radu Prisacaru, este ingrijita in garajul Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi, chiar de angajatii Ministerului Administratiei si Internelor. Masina este bine spalata si lustruita si, implicit, foarte bine pazita, avand in vedere ca in acelasi garaj se afla si alte cateva zeci de autoturisme apartinand Inspectoratului de Politie al Judetului Iasi. Pentru prefect, locul in care-si tine masina este destul de comod, avand in vedere ca se afla la mai putin de 50 metri de vila in care locuieste. De mentionat este ca vila prefectului se afla pe soseaua Arcu la nr. 74, iar garajul politiei se afla in spatele blocurilor situate pe aceeeasi strada. Masina prefectului, marca Renault Megane, cu numar de inmatriculare IS 09 PRF, este parcata chiar la intrarea in garaj pentru a fi scoasa cu usurinta in caz de nevoie. Asta in conditiile in care multe masini ale Inspectoratului au fost lasate in parcarea neacoperita, inclusiv cele 29 autoturisme marca Logan care au fost date ieri in folosinta pentru politia rurala.
"Care-i problema?"
Potrivit unor persoane care locuiesc in apropiere, prefectul vine sa-si ia masina numai la sfarsiturile de saptamana, cand are nevoie sa mearga in excursii cu familia. Aceiasi cetateni au spus ca, oricat de murdara ar intra in garaj, prefectul ia masina spalata si lustruita. Desi are numar de inmatriculare IS 09 PRF, masina nu apartine prefecturii iesene, ci este proprietatea lui Radu Prisacaru. Seful politiei iesene, comisarul sef Liviu Zanfirescu, a incercat sa ascunda aceasta situatie. "Nu stiu despre ce este vorba. Eu nu cred ca masina este ingrijita de politisti", a spus ieri Liviu Zanfirescu, dupa care a adaugat nervos, ca urmare a insistentelor reporterilor cotidianului ZIUA de Iasi: "Si apoi, daca-i masina prefectului acolo, care-i problema?", a incheiat acesta. O atitudine mult mai recalcitranta a avut prefectul de Iasi. "Este in garajul politiei. Care-i problema? Sa-ti ingrijeasca si masina ta, cum o ingrijesc pe a mea. E bine?", a spus telefonic prefectul Radu Prisacaru reporterului ZIUA de Iasi, dupa care a intrerupt nervos convorbirea.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.