Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a cerut inasprirea amenzilor si sanctiunilor pentru fermele care nu respecta normele de biosecuritate, dupa ce s-a constatat ca din 162 de ferme controlate de pe raza a 15 judete au fost identificate diverse de
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a cerut inasprirea amenzilor si sanctiunilor pentru fermele care nu respecta normele de biosecuritate, dupa ce s-a constatat ca din 162 de ferme controlate de pe raza a 15 judete au fost identificate diverse deficiente si nerespectarea conditiilor de securitate la 51 dintre acestea, a anuntat purtatorul de cuvant al Guvernului, Oana Marinescu, la finalul sedintei Comandamentului pentru combaterea gripei aviare, desfasurate luni la Palatul Victoria.
In acest sens, premierul a cerut presedintelui Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare sa nu faca nici un fel de concesie in timpul controalelor, pentru ca acest lucru s-ar putea intoarce impotriva cetatenilor.
"Toate fermele trebuie sa respecte cu strictete conditiile de biosecuritate", a subliniat purtatorul de cuvant al Executivului. De asemenea, dupa cum a afirmat Oana Marinescu, primul-ministru a solicitat Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare sa continue controalele in teritoriu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.