Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, sustine ca a fost jignit de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, in timpul audierilor ce au avut loc ieri la Comisia de Disciplina a FRF. "A fost o izbucnire nervoasa a lui Alexandru, care m
Presedintele CA al FC National, Constantin Iacov, sustine ca a fost jignit de secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, in timpul audierilor ce au avut loc ieri la Comisia de Disciplina a FRF. "A fost o izbucnire nervoasa a lui Alexandru, care mi-a adresat mai multe injurii si mi-a spus ca o sa am o viata grea de acum inainte. S-a enervat, a inceput sa urle, sa strige. Daca l-au lasat nervii, mai bine ar lua o pauza si el, si Dragomir", a spus Iacov, la iesirea de la sedinta. Iacov a fost chemat in fata comisiei ca urmare a unei sesizari inaintate de liga, privind o serie de afirmatii "cu caracter calomnios si defaimator la adresa conducerii LPF", facute in cadrul unei emisiuni televizate. Iacov sustinea ca derularea contractului dintre forul roman si sponsorul oficial al Diviziei A este ilegala si a acuzat ca banii rezultati sunt incasati in mod abuziv de liga, in loc sa fie impartiti intre cluburile membre. "Alexandru a schimbat subiectul si mi-a spus ca de fapt m-a chemat sa-mi arate contractul si nicidecum plangerea ca eu as fi calomniat liga si pe Dragomir. Ne-am saturat de jigniri repetate. Sa vii sa ameninti, sa fii aproape de o criza nervoasa, m-a lasat fara replica! L-am rugat sa consulte un doctor, mai ales ca am vazut ca seful si prietenul lui, Dragomir, ma trimitea la Spitalul 9", a mentionat Iacov, care considera ca ar fi mai bine pentru fotbalul romanesc ca Dragomir si Alexandru sa renunte la functiile pe care le detin in cadrul LPF, deoarece "paraziteaza un sistem care trebuie sa devina curat". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.