Mihail Hardau, ministrul Educatiei, a declarat ca nu se teme de liberali si nici de remaniere, afirmand ca si-a scris deja demisia, de acum o luna si jumatate, insa democratii nu l-au lasat sa si-o depuna, informeaza Mediafax. Potrivit cotidianului "
Mihail Hardau, ministrul Educatiei, a declarat ca nu se teme de liberali si nici de remaniere, afirmand ca si-a scris deja demisia, de acum o luna si jumatate, insa democratii nu l-au lasat sa si-o depuna, informeaza Mediafax. Potrivit cotidianului "Ziarul Clujeanului", Hardau a spus ca Ministerul Educatiei a fost pentru el "o camasa de forta". Dupa cateva conflicte cu premierul Calin Popescu-Tariceanu, numele lui Hardau a fost vehiculat in ultimele saptamani, intre ministrii care ar putea fi remaniati. "Mi-am scris demisia acum o luna si jumatate, dar nu m-au lasat oamenii din partid sa mi-o depun. Boc si Buda au dat cu pumnul in masa si m-au convins sa nu plec", a declarat ministrul. In opinia lui Hardau, zilele sale ca ministru erau numarate inca de cand a plecat la Bucuresti, la conducerea portofoliului Educatiei. "Odata ce am inteles asta, am schimbat foaia, pentru ca mie imi plac numerele mari, sunt adeptul teoriei numerelor mari. Si ma lasa rece daca unul sau altul se bucura cand sunt in impas", a spus ministrul.
Hardau a declarat ca nu mai este suparat nici pe colegii sai care l-au trimis "la rau", la Bucuresti. "Nu stiu ce rau mare am facut sa ma trimita aici. Mie imi venea foarte bine camasa de prefect, insa mi-au dat una de ministru, care seamana mai mult cu o camasa de forta. Dar sunt fericit, i-am rupt manecile", a mai declarat actualul ministru al Educatiei. Hardau considera ca face parte din victimele colaterale ale razboiului dintre Calin Popescu Tariceanu si Emil Boc. "Sunt un om relaxat. Peste mine a trecut trenul acum o luna. Acum am banii la Minister, muncesc ca si cand as fi ministru pe o perioada nedefinita", a mai spus Mihail Hardau, adaugand ca acum, cand da mana cu liberalii, nu i se mai face "pielea de gainai. "Intr-adevar, si-a scris demisia, a avut o perioada grea si fara sustinere din partea primului-ministru, dar l-am convins sa nu o depuna. Trebuia sa lupte in continuare. Nu depui asa armele si nu mor caii cand vor cainii", a declarat Daniel Buda, deputat PD de Cluj. (M.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.