Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca Rapid ar trebui sa fie aspru pedepsit de Comisia de Disciplina, dupa memoriul inaintat de gruparea din Ghencea, privind scandarile injurioase si defaimatoare ale giulestenilor la adresa "ros-albastr
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca Rapid ar trebui sa fie aspru pedepsit de Comisia de Disciplina, dupa memoriul inaintat de gruparea din Ghencea, privind scandarile injurioase si defaimatoare ale giulestenilor la adresa "ros-albastrilor". Gigi Becali a fost prezent, la sediul LPF, unde s-a judecat memoriul depus de Steaua impotriva Rapidului, pentru injurii si comportament defaimator. Gruparea din Ghencea acuza comportamentul jucatorilor si fanilor rapidisti de dupa finala Cupei Romaniei si de la finalul meciului disputat de cele doua echipe in campionat. Dupa partida din campionat, fotbalistii antrenati de Razvan Lucescu au behait in autocar, la indemnul presedintelui executiv Dinu Gheorghe. "Normal ca Rapid ar trebui sa fie mai aspru pedepsit. Injuriile si discriminarea au fost mai mari din partea lor. Apoi desconsiderarea, defaimarea, tot ce vreti. A ajuns Radoi sa fie injurat pe toate stadioanele din tara din cauza Rapidului. Si urat injurat. Circulara FIFA nu poate fi aplicata decat de la 1 iulie", a afirmat Becali la sosirea la sediul LPF. Gigi Becali considera "inadmisibil" faptul ca Rapid intentioneaza sa solicite depunctarea Stelei dupa incidentul de la finalul meciului cu Sportul si l-a atacat din nou pe patronul gruparii giulestene, George Copos. "Vrajelile alea ale lui Copos, ca <<eu, cu sufletul, nu vreau sa fie depunctata Steaua, dar cu mintea da>>, sunt securisto-comuniste. N-are nici suflet, n-are nici minte. Era un nimeni daca nu intra in UTC, dadea si acum cu sapa, prasea porumbul prostul asta", a mai spus Gigi Becali. Memoriul Stelei a fost amanat in sedinta de ieri, pentru ca Rapid a solicitat timp pentru a aduce probe. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.