Suporterii craioveni intentioneaza sa protesteze astazi, la ora 12, in fata sediului Casei Fotbalului, ca urmare a faptului ca, la o luna si jumatate de la incidentul cauzat de nocturna la meciul de campionat cu Astra, Comisia de Apel nu a luat inca
Suporterii craioveni intentioneaza sa protesteze astazi, la ora 12, in fata sediului Casei Fotbalului, ca urmare a faptului ca, la o luna si jumatate de la incidentul cauzat de nocturna la meciul de campionat cu Astra, Comisia de Apel nu a luat inca o decizie. Pentru acest lucru, fanii olteni fac apel la sustinatorii echipei pe site-ul "www.cariova-maxima.ro", pentru ca acestia sa ajunga in numar cat mai mare in Bucuresti. Partida Univ. Craiova - Astra Ploiesti, scor 5-2, s-a disputat pe 30 martie, in etapa a 18-a a seriei a II-a a Diviziei B. Cu un minut inainte de pauza, nocturna arenei din Banie s-a stins, lasand stadionul in bezna. Dupa o ora de asteptare, defectiunea a fost remediata, iar jocul s-a reluat din minutul 46. Astra a cerut sa castige cu 3-0 la "masa verde", considerand ca s-a depasit timpul regulamentar de o ora prevazut de regulament pentru reluarea partidei, in timp ce craiovenii au sustinut ca cele 15 minute de pauza nu pot fi luate in considerare. Cu o etapa inainte de final, Craiova este lider in B2, cu 61 de puncte, fiind urmata de Petrolul Ploiesti si Unirea Urziceni, fiecare cu cate 56 de puncte. Daca pierde cele trei puncte cu Astra la "masa verde" si apoi pierde in ultima etapa, la Bucuresti, cu Dinamo II, Craiova risca sa nu mai prinda nici macar barajul de promovare in Divizia A. Altfel, Univ. Craiova va efectua un stagiu de pregatire in Austria, in perioada 22-30 iunie, iar apoi va sustine un turneu in Germania, in perioada 8-18 iulie. Reunirea lotului pentru sezonul viitor este programata in 19 iunie. In turneul din Austria, Universitatea nu va sustine meciuri amicale, managerul-jucator Ovidiu Stanga concentrandu-se asupra intaririi capacitatii de efort a echipei. In schimb, in turneul din Germania, din orasul Goch, Craiova va juca in compania unor echipe ca Vitesse Arnhem, NAC Breda, Ipswich Town, Sparta Rotterdam sau Roda Kerkrade si Gaziantepspor sau Rizespor. De asemenea, exista sanse sa se perfecteze, in cadrul turneului german, un meci cu Feyenoord Rotterdam. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.