Fundasul dinamovist Cosmin Moti a declarat ca jucatorii de la Dinamo sunt deranjati de discutiile legate de viitorul lui Dinamo, in special de cele care privesc viitorul antrenor al "cainilor rosii". "Florin Marin este antrenorul nostru in acest mome
Fundasul dinamovist Cosmin Moti a declarat ca jucatorii de la Dinamo sunt deranjati de discutiile legate de viitorul lui Dinamo, in special de cele care privesc viitorul antrenor al "cainilor rosii". "Florin Marin este antrenorul nostru in acest moment si el trebuie sa ramana pana la finalul campionatului. Trebuie lasat in pace! Despre Rednic vom vorbi abia dupa aceste ultime doua etape", a spus Moti, pe care "Flocea" l-a desemnat capitan al nationalei de tineret la meciul amical cu Turcia. "In vestiar, lucrurile sunt linistite. Sus, la conducere, sunt problemele", a mai adaugat Moti. Un alt dinamovist, Dan Alexa, s-a declarat dezamagit ca s-a intors la Dinamo. In aceasta iarna, Alexa a parasit gruparea chineza Beijing Guoan, riscand chiar o sanctiune din partea UEFA, apoi a refuzat o oferta de la Steaua, mult mai mare decat cea a lui Dinamo. "Nu ma asteptam sa fiu tratat in acest mod. Am vorbit si cu Barcauan si am concluzionat ca n-am crezut niciodata ca vom trai ceea ce am trait la Dinamo. Cea mai mare dezamagire pentru mine a fost cand m-au huiduit suporterii. Au fost si acele amenintari, la adresa mea si a familiei mele. Eu am venit cu sufletul deschis la Dinamo, pentru ca am iubit echipa asta!", a spus Alexa. Altfel, detasarea lui Florin Marin de la FRF, care expirase, a fost prelungita cu inca 10 zile, mai precis pana la finalul campionatului. Desi, dupa scandalul legat de Rednic, s-a decis sa plece si el, "Flocea" a fost intors din drum de Gigi Netoiu, managerul general al lui FC Dinamo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.