CNVM a respins solicitarea SIF Oltenia de avizare a modificarii componentei Consiliului de Administratie, argumentand ca procedurile utilizate au incalcat prevederile legislatiei in domeniu, a anuntat, ieri, SIF Oltenia. CNVM a aratat ca in cadrul se
CNVM a respins solicitarea SIF Oltenia de avizare a modificarii componentei Consiliului de Administratie, argumentand ca procedurile utilizate au incalcat prevederile legislatiei in domeniu, a anuntat, ieri, SIF Oltenia. CNVM a aratat ca in cadrul sedintei Consiliului de Administratie al SIF Oltenia din data de 25 aprilie, hotararea de introducere pe ordinea de zi a unui punct privind cooptarea unui administrator pe locul ramas vacant nu a fost adoptata cu majoritate absoluta. In urma sedintei respective, Mihai Doru Lupoae a devenit membru provizoriu al Consiliului. Comisia a transmis SIF Oltenia o ordonanta potrivit careia CA al societatii are obligatia de a se intruni, intr-o sedinta, in termen de trei zile de la intrarea in vigoare a respectivei ordonante. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.