Gabriel Canu, fundasul central al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri, dupa antrenamentul gruparii banatene, ca nu crede in varianta unei plecari a lui Hagi ca urmare a dorintei jucatorilor. "Cred ca nimeni n-a vrut ca Hagi sa plece. Ne pare rau pe
Gabriel Canu, fundasul central al lui "Poli" Timisoara, a declarat ieri, dupa antrenamentul gruparii banatene, ca nu crede in varianta unei plecari a lui Hagi ca urmare a dorintei jucatorilor. "Cred ca nimeni n-a vrut ca Hagi sa plece. Ne pare rau pentru ce s-a intamplat si speram sa continuam cat mai bine cu Rotariu. Noi respectam orice antrenor care este aici. Am auzit si eu ce vorbeste lumea, ca Hagi ar fi fost lucrat de jucatori, dar cred ca aceste vorbe nu-si au rostul", a spus Canu. Despre intalnirea cu suporterii lui "Poli", care a avut loc vineri, Canu a afirmat: "Si-a spus fiecare oful, am purtat o discutie civilizata. Trebuie sa le demonstram fanilor in meciurile cu Pandurii si Dinamo ca inseamna ceva pentru noi si sa-i facem fericiti. Speram sa invatam din aceste discutii, sa vedem ce este de facut si, la sfarsit, sa nu mai facem sedinte cu suporterii dupa meciuri, ci sa mergem sa ne bucuram pe gard! Fanii ne-au cerut o schimbare de atitudine. Ca se castiga sau se pierde e mai putin important acum, mai ales ca nu mai avem nici un obiectiv. O schimbare de atitudine ne-au cerut si noi le-am promis ca vor vedea asta". La randul sau, fundasul dreapta Sorin Radoi, care a evoluat in amicalul Nationalei de tineret contra Turciei, a spus: "Deocamdata ne gandim la meciul cu Pandurii de la Tg. Jiu, pe care sper sa-l castigam. Abia dupa aceea ne vom concentra pentru disputa cu Dinamo de la Timisoara". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.