Desi a cam trecut ceva timp de cand tenisul feminin romanesc nu a mai avut reprezentare in fazele superioare ale turneului de la Roland Garros, ieri, Anda Perianu, urcata pe tabloul principal din calificari, a reusit o "minune" si s-a calificat in tu
Desi a cam trecut ceva timp de cand tenisul feminin romanesc nu a mai avut reprezentare in fazele superioare ale turneului de la Roland Garros, ieri, Anda Perianu, urcata pe tabloul principal din calificari, a reusit o "minune" si s-a calificat in turul secund dupa ce a eliminat o favorita. Astfel, la capatul unei partide inaugurale dramatice, Perianu s-a impus in fata cehoaicei Lucie Safarova, cap de serie nr. 28, cu scorul de 6-1, 7-6 (7), si a trecut in turul urmator chiar la prima sa evolutie pe tablou principal al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Din pacate, tot ieri liderul echipei de Cupa Davis a Romaniei, Andrei Pavel, a parasit competitia din primul tur, fiind eliminat de francezul Sebastien Grosjean, cap de serie nr. 21, cu scorul de 6-3, 6-2, 6-3. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.