Reprezentativa de tineret a Romaniei a remizat sambata, scor 1-1, cu echipa similara a Turciei, intr-o partida amicala ce s-a disputat pe Stadionul "Dinamo". Turcia a deschis scorul in minutul 3, prin Zengin, care a transformat o lovitura de pedeapsa
Reprezentativa de tineret a Romaniei a remizat sambata, scor 1-1, cu echipa similara a Turciei, intr-o partida amicala ce s-a disputat pe Stadionul "Dinamo". Turcia a deschis scorul in minutul 3, prin Zengin, care a transformat o lovitura de pedeapsa. In minutul 38, M. Constantin si Zafer au fost eliminati dupa ce s-au lovit reciproc. Romania a egalat in minutul 85, prin Mitea, care a transformat, de asemenea, un penalty. Antrenorul Romaniei, Florin Marin, a folosit urmatoarea formula de joc: Minca - Sapunaru, M. Constantin, Moti, Sepsi (89 Cistean) - Keseru (45 S. Radoi), Herea (46 Surdu), Prepelita (46 Ropotan), Florescu (65 Ferfelea) - Cigan (58 Varga), Mitea. Partida a fost arbitrata de o brigada din Romania avandu-l la centru pe M. Bocaneala, ajutat la cele doua linii de B. Velicu si I. Radu. La meci au asistat aproximativ o suta de spectatori, printre care s-au aflat antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, presedintele executiv al FC Rapid, Dinu Gheorghe, antrenorul Omoniei Nicosia, Ioan Andone, Miodrag Belodedici, Cornel Dinu, antrenorul principal al formatiei FC National, Cristiano Bergodi, insotit de "secundul" Marin Duna. "Sunt multumit de joc pentru ca si-a atins scopul in totalitate. Ne-am creat mai multe ocazii si cred ca am fi meritat victoria. Am inceput meciul cu un handicap. M-am putut edifica asupra potentialului echipei in perspectiva meciurilor de calificare", a spus la final Florin Marin. "Un meci placut. Romania ar fi meritat sa castige. Avem o echipa nationala de mare perspectiva. Marius Constantin a facut o greseala pe care, la nivelul la care a ajuns, nu avea voie sa o faca, chiar daca a fost provocat, chiar daca adversarul putea sa-i rupa piciorul", a spus Razvan Lucescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.