Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a declarat la finalul meciului pierdut in fata Serbiei si Muntenegru, cu 21-25, ca a luat in calcul pierderea calificarii, dar n-a crezut niciodata ca poate pierde pe teren p
Antrenorul reprezentativei feminine de handbal a Romaniei, Gheorghe Tadici, a declarat la finalul meciului pierdut in fata Serbiei si Muntenegru, cu 21-25, ca a luat in calcul pierderea calificarii, dar n-a crezut niciodata ca poate pierde pe teren propriu in mansa tur. "Nici in visele mele cele mai urate nu ma gandeam ca pierdem acasa. Cunosc echipa noastra, unitatea si forta ei colectiva, exact calitatile care au dus la rezultatele de la Mondialul din Rusia. Am contat mult pe asta, dar cu un numar atat de mare de greseli tehnice e greu sa castigam. Sa-i dam Cezarului ce e al Cezarului. Serbia a fost mai buna decat noi, cu o linie de 9 metri net superioara Romaniei", a spus suparat Tadici. "Este inexplicabil cum de la 19-15 am ajuns la 21-25, pe fondul unor greseli inexplicabile. Imi pare rau pentru modul in care am stricat imaginea Romaniei, calificarea se joaca, insa, in doua manse si nu trebuie facut o tragedie din acest esec. Cred ca Romania poate reveni in top peste un an la CM 2007, acolo unde se obtine calificarea la JO 2008. E posibil si sa nu ne calificam la CE, dar poate in retur jucatoarele sarbe se vor relaxa si acest esec va destepta orgoliul fetelor noastre", a concluzionat Tadici. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.