Mai multi fotbalisti de la Dinamo au amenintat sambata ca vor intra in greva in cazul in care Mircea Rednic va fi numit antrenor al echipei din Soseaua Stefan cel Mare, a declarat un jucator care a dorit sa-si pastreze anonimatul. "Unii jucatori au d
Mai multi fotbalisti de la Dinamo au amenintat sambata ca vor intra in greva in cazul in care Mircea Rednic va fi numit antrenor al echipei din Soseaua Stefan cel Mare, a declarat un jucator care a dorit sa-si pastreze anonimatul. "Unii jucatori au decis sa nu iasa la antrenament in momentul in care Rednic va veni in vestiar. Nu suntem multi, dar suntem jucatorii importanti ai echipei si cred ca atitudinea noastra ar trebui sa-i puna pe ganduri pe conducatori. Sa nu se inteleaga gresit, nu avem nimic cu Rednic, dar declaratiile date la finalul meciului cu FC Vaslui ne-au deranjat foarte tare. Nu avea dreptul sa faca asemenea afirmatii", a precizat pentru Mediafax unul dintre contestatarii lui Rednic. Aceeasi sursa precizeaza ca amenintarile cu greva de la Dinamo nu sunt doar vorbe in vant. "Zilele acestea vom informa si conducerea clubului despre aceasta greva, desi unii actionari stiu acest lucru. Sa nu creada cineva ca sunt declaratii la cald. Suntem decisi sa facem o greva totala. Sefii pot sa ne amendeze cu cat vor, dupa cateva zile vor schimba macazul", a mai spus fotbalistul. Unul dintre dinamovistii care-l contesta pe Rednic si care si-a dezvaluit identitatea a fost Cosmin Barcauan, care s-a si despartit de echipa deoarece contractul sau de imprumut de la Sahtar Donetk a expirat. "Jucatorii sunt impotriva lui Rednic. Mi se pare normal sa nu fii de acord cu un antrenor care da indicatii, da liste cu jucatori care ar trebui sa plece de la Dinamo. Nu e normal asa ceva. Nu e doar parerea mea, e parerea generala. Deocamdata, el e antrenor la Vaslui", a afirmat Barcauan, care sustine ca jucatorii vor sa continue cu Florin Marin pe banca tehnica. "Situatia e grea cu atatea scandaluri. Am stabilizat situatia de cand a venit Florin Marin. Colegii vor sa ramana, pentru ca au mare incredere in el", a mai spus Barcauan. Acesta nu a participat la antrenamentul de sambata si a anuntat ca nu va mai evolua in ultimele doua etape pentru Dinamo. "Nu stiu de ce atata agitatie pentru nimic. Contractul de imprumut dintre Dinamo si Sahtar expira pe 31 mai si nu s-a reusit o prelungire pentru ultimele doua etape de campionat", a declarat Barcauan. Fundasul imprumutat de Dinamo in iarna de la Sahtar Donetk a adaugat ca despartirea de colegi a fost grea, "dar nu au curs lacrimi" si si-a exprimat regretul pentru faptul ca a plecat de la echipa fara sa fi cucerit titlul. "Regret enorm ca plec fara sa fi castigat campionatul. Imi doream mult acest lucru, dar si suporterii. Incidentele cu ei le-am uitat, nu le-am pus la suflet. Indiferent ce s-a intamplat, iubesc Dinamo si il voi iubi mereu", a mai spus Barcauan. La inceputul lunii mai, Barcauan a avut un conflict cu suporterii dinamovisti dupa ce acestia i-au aruncat cu vopsea rosie pe masina. Nici Dan Alexa nu s-a temut de Rednic. "A gresit prin declaratiile facute. Suntem 4-5 jucatori in aceasta situatie si nu ne convine ce a spus", a declarat Alexa.
Andone: "La Dinamo este criza generala!"
Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, care a asistat la antrenamentul de sambata, impreuna cu unul dintre fostii sai "secunzi", Dorin Mateut, a declarat ca viitorul e sumbru pentru Dinamo. "Credeti ca se mai poate vorbi de performanta la ceea ce se intampla? La Dinamo e o criza generala. Viitorul arata sumbru pentru Dinamo. Atmosfera de acolo te face sa treci pe pastile. Daca veneam, cred ca ajungeam in situatia de a imi pune streangul de gat", a precizat Andone. Acesta sustine ca schimbarile despre care a vorbit Rednic sunt normale. "Nu credeti ca e normal ca un antrenor sa opereze niste modificari in lot? Oricum, remanierea lotului se facea pe cale naturala pentru ca expira imprumuturile la foarte multi jucatori. De altfel, un antrenor face schimbari atunci cand ceva nu merge", a mentionat Andone. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.