Voleiul romanesc a inregistrat in finalul saptamanii recent incheiate numai esecuri pe linie in calificarile pentru Campionatul European, trei din cele patru reprezentative tricolore angrenate deja in aventura continentala ratand posibilitatea de a a
Voleiul romanesc a inregistrat in finalul saptamanii recent incheiate numai esecuri pe linie in calificarile pentru Campionatul European, trei din cele patru reprezentative tricolore angrenate deja in aventura continentala ratand posibilitatea de a accede la turneele finale.
Din pacate, la nivelul juniorilor, atat la feminin, cat si la masculin, Romania a reusit contraperformanta de a nu aduna vreo victorie in primele meciuri ale grupelor preliminare, ambele selectionate avand asigurata "lingura de lemn" inaintea ultimelor meciuri, disputate, aseara, dupa inchiderea editiei.
La seniori, cu o echipa decimata de accidentari, pseudoreprezentativa pregatita de Mircea Spataceanu a fost invinsa de Letonia, in deplasare, cu scorul de 3-1 (28, 7, -21, 21), la capatul unei intalniri care a durat 107 minute.
In urma acestui esec, tricolorii si-au diminuat considerabil sperantele de a mai ocupa una din primele doua pozitii, care asigura accederea la turneul final al Euro 2007, intr-o grupa din care mai fac parte galonatele echipe ale Germaniei si Bulgariei. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.