Partidul National Liberal si Partidul Democrat vor face, astazi, propuneri de principiu de restructurare a Guvernului, urmand ca la sedinta Aliantei sa se ia o decizie asupra modului cum se va realiza restructurarea, a anuntat sambata presedintele Ca

Partidul National Liberal si Partidul Democrat vor face, astazi, propuneri de principiu de restructurare a Guvernului, urmand ca la sedinta Aliantei sa se ia o decizie asupra modului cum se va realiza restructurarea, a anuntat sambata presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu.
"Cateva principii cu care vom veni luni (astazi, n.r.) sunt legate de numarul de ministri si numarul de cabinete. Pe baza deciziei care se va lua se va face o restructurare de fond", a afirmat, sambata, Bogdan Olteanu, citat de Mediafax. Potrivit acestuia, la nivelul Coalitiei nu s-a purtat inca o astfel de discutie si o eventuala restructurare ar putea presupune si modificarea protocolului Coalitiei, in conditiile in care se va pune problema desfiintarii posturilor de ministru delegat.
In privinta remanierii, el a precizat ca decizia apartine premierului.
"Remaniere poate sa fie in orice moment. E treaba primului-ministru sa ii judece permanent pe ministri. E bine sa existe permanent o amenintare de remaniere asupra capetelor ministrilor pentru ca, astfel, cei care se simt mai putin performanti vor fi indemnati sa isi faca treaba mai bine. Primul-ministru isi evalueaza cabinetul in prezent si asteptam si din partea lui o lista a ministrilor remaniabili", a spus Bogdan Olteanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.