Eroii cu puteri supranaturale se intorc pentru lupta finala dintre mutanti si oameni. Existenta unor forte necunoscute duce de aceasta data la crearea unui conflict intre bine si rau, care va schimba viitorul omenirii.
Pentru prima data, muta
Eroii cu puteri supranaturale se intorc pentru lupta finala dintre mutanti si oameni. Existenta unor forte necunoscute duce de aceasta data la crearea unui conflict intre bine si rau, care va schimba viitorul omenirii.
Pentru prima data, mutantii au de ales intre a-si pastra puterile supranaturale, care ii izoleaza de restul lumii, sau de a renunta la ele pentru a trai o viata normala in societate.
Eroii primelor doua filme X-Men si X-Men 2 se reintorc si de aceasta data pentru o ultima si decisiva infruntare: Wolverine (Hugh Jackman), un "lup singuratic" care poseda calitati fizice supraomenesti si puteri vindecatoare uimitoare; Storm (Halle Berry), cu puterea de a manipula dupa bunul plac conditiile atmosferice; Magneto (Ian McKellen), un mutant extrem de puternic, capabil sa manipuleze orice forma si obiect din metal; profesorul Xavier (Patrick Stewart), liderul echipei X-Men, cu o forta telepatica iesita din comun; Cyclops (James Marsden) care reuseste sa emita din priviri un fascicul energetic capabil sa strapunga muntii, Mystique (Rebecca Romijn), care poate lua orice forma umana sau animala; Iceman (Shawn Ashmore), capabil sa-si coboare temperatura corpului pana la inghet; Pyro (Aaron Stanford), expert in manipularea focului si Colossus (Daniel Cudmore), care isi poate transforma tesuturile in otel.
Supranumit si Beast (Kelsey Grammer), doctorul Henry McCoy se alatura echipei X-Men in rolul unui genetician de exceptie. Victima unui experiment facut pe propria persoana, Beast a suferit o mutatie in urma careia corpul i s-a acoperit de blana albastra si a dobandit o abilitate supraumana.

Aventuri, SF, 2006
CinemaPRO si Hollywood Multiplex
Regia: Brett Ratner
In rolurile principale: Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart
Premiera in Romania - 26.05.2006
Produs de 20th Century Fox
Distribuit de InterComFilm Romania
Durata: 103 minute


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.