Reprezentativa masculina de volei a Romaniei va debuta, azi, in campania de calificare la Euro 2007, tricolorii pregatiti de Mircea Spataceanu urmand sa evolueze, in Letonia, in primul meci din grupa C. Chiar daca nu beneficiaza de serviciile unor sp
Reprezentativa masculina de volei a Romaniei va debuta, azi, in campania de calificare la Euro 2007, tricolorii pregatiti de Mircea Spataceanu urmand sa evolueze, in Letonia, in primul meci din grupa C. Chiar daca nu beneficiaza de serviciile unor sportivi importanti, din cauza numeroaselor accidentari inregistrate in ultima vreme, reprezentativa tricolora are ca principal obiectiv obtinerea vizelor pentru turneul final continental, echipa clasata pe prima pozitie urmand sa acceada direct la Euro 2007, in vreme ce ocupanta locului secund va ajunge la meciurile de baraj. Din grupa tricolorilor mai fac parte puternicele selectionate ale Germaniei si Bulgariei, principale contracandidate in lupta pentru calificare. De mentionat ca, voleiul masculin romanesc a participat ultima data la un turneu final european in urma cu 11 ani, cand s-a clasat in grupa valorica 9-12. In alta ordine de idei, reprezentativele de juniori au intrat deja in focurile calificarilor la Euro 2006, selectionata masculina inregistrand, la Tallin, doua esecuri usturatoare, 0-3 cu Estonia si Belgia, in vreme ce nationala feminina a bifat, la Ankara, tot doua infrangeri, 2-3 cu Portugalia si 1-3 cu Belgia, ratand astfel orice sansa de a mai prinde turneele finale. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.