Antrenorul Jiului Petrosani, Aurel Sunda (foto), a declarat ieri ca nu este de acord cu solicitarea venita de la Steaua, pentru ca la ultimele doua meciuri ale acesteia sa fie arbitrata de brigazi din strainatate. "Nu avem nevoie de arbitri straini.
Antrenorul Jiului Petrosani, Aurel Sunda (foto), a declarat ieri ca nu este de acord cu solicitarea venita de la Steaua, pentru ca la ultimele doua meciuri ale acesteia sa fie arbitrata de brigazi din strainatate. "Nu avem nevoie de arbitri straini. Am incredere in arbitrii romani. Si apoi, daca vin arbitri straini nu o sa mai aiba cine sa-i mai fluiere din tribuna", a spus Sunda, cu trimitere la faptul ca Steaua a fost sanctionata de Comisia de Disciplina a FRF cu disputarea unui meci cu portile inchise si amendata cu echivalentul in lei a 30.000 de franci elvetieni in urma scandarilor rasiste de la partida cu Sportul Studentesc, scor 2-1, din etapa a 28-a a Diviziei A. Meciul pe care Steaua il va disputa cu portile inchise este chiar cel cu Jiul, din 3 iunie, de pe Stadionul "National". De altfel, Sunda nu este de acord cu aceasta decizie si considera ca suspendarea terenului echipei Steaua nu este o solutie pentru combaterea rasismului, chiar daca sustine ca disputarea fara spectatori a meciului este un avantaj pentru Jiul. "Fotbalul este un joc pentru spectatori, nu un antrenament cu portile inchise. Cel putin asa vad eu fenomenul. Pe noi ne avantajeaza faptul ca jucam acest meci in asemenea conditii pentru ca s-a mai intamplat la fel si cu Dinamo, si echipa a obtinut atunci un egal. Dar asta nu este o solutie si sunt impotriva unor astfel de decizii", a explicat Sunda, care a precizat ca, in cazul in care va mai ramane la echipa si in sezonul viitor, va fi nevoie de efectuarea mai multor transferuri. "Nu am stat acum sa fac o analiza serioasa, dar voi face acest lucru imediat ce se va termina campionatul. Imi este insa foarte clar faptul ca avem nevoie de jucatori in toate compartimentele", a afirmat Sunda. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.