Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ieri, dupa ce a fost audiat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost "aiurea" sa fie interogat de catre acestia, ca urmare a declaratiilor presedintelui CA al lui FC National,
Mircea Rednic, antrenorul lui FC Vaslui, a declarat ieri, dupa ce a fost audiat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, ca a fost "aiurea" sa fie interogat de catre acestia, ca urmare a declaratiilor presedintelui CA al lui FC National, Constantin Iacov. "A fost aiurea. Au fost declaratiile din jurul meciului FC National - Pandurii. Le-am spus exact discutia care a fost cu Iacov, de dinaintea meciului. Am fost audiat in urma sesizarilor facute de presedintele lui FC National", a spus Rednic. Intrebat cum se simte, tinand cont ca este primul antrenor care se prezinta la DNA, Rednic a raspuns: "Nu esti barbat daca nu ajungi aici, vorba mamei. Nu iti convine, pentru ca nu s-a comis nici o infractiune". Rednic a afirmat ca ii pare rau ca banii promisi jucatorilor "bancari", in cazul unei victorii in partida cu Pandurii, nu au ajuns inca la acestia. "Jucatorii sunt de admirat, pentru ca au jucat corect la meciul cu Pandurii, pentru ca au existat suspiciuni la acest meci deoarece cei doi presedinti s-au intalnit inainte de meci. Nu regret deloc. Initiativa a venit de la jucatori, iar eu am fost de acord", a completat antrenorul vasluian. Rednic considera ca nu este ilegala stimularea unor echipe pentru a-si apara corect sansele. "Nu este nici o infractiune cand stimulezi pe cineva ca sa joace corect. In ultima discutie pe care am avut-o cu Iacov i-am spus ca, daca vor castiga, banii vor veni din partea jucatorilor. Nu regret initiativa luata de mine si de jucatori", a adaugat Rednic. In acelasi caz au mai fost audiati la DNA finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, si patronul Jiului Petrosani, Alin Simota. Iacov a declarat dupa meciul FC National - Pandurii, scor 3-2, ca gruparii pe care o conduce i s-a oferit, din partea oficialilor celor doua cluburi, suma de 60.000 de dolari pentru a invinge echipa gorjeana. Simota a recunoscut ca i-a oferit lui Iacov suma de 30.000 de dolari. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.