Mama solistului Mihai Traistariu, care a decedat, joi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti din cauza unei boli cronice, va fi inmormantata astazi, la cimitirul "Batea Doamnei", din Piatra Neamt, relateaza Rompres. Natalia Traistariu va fi condusa pe ul
Mama solistului Mihai Traistariu, care a decedat, joi, la Spitalul Fundeni din Bucuresti din cauza unei boli cronice, va fi inmormantata astazi, la cimitirul "Batea Doamnei", din Piatra Neamt, relateaza Rompres. Natalia Traistariu va fi condusa pe ultimul drum de fosti colegi de la Serviciul de Ambulanta Neamt, unde a lucrat ca asistenta medicala, de vecini, prieteni, rude si de numerosi localnici. De asemenea, vor mai fi alaturi de Mihai Traistariu, in acest moment de durere sufleteasca, colegi de breasla, precum si fani ai artistului. Moartea mamei cunoscutului interpret Mihai Traistariu a survenit la doar cateva zile dupa succesul repurtat la editia din acest an a concursului de muzica Eurovision, care a avut loc in capitala Greciei, Atena, reprezentantul Romaniei clasandu-se pe locul 4 si obtinand cel mai mare punctaj de pana acum al cantaretilor romani participanti la aceasta confruntatre muzicala de anvergura. Toate formalitatile premergatoare efectuarii unui transplant de ficat, din cauza cirozei hepatice de care suferea aceasta, erau finalizate, dar inima sa a cedat, desi hemoragia digestiva fusese stopata. Boala a fost depistata in urma cu trei luni, iar in ultima perioada a fost internata la Spitalul Judetean Neamt, dupa care a fost transferata la Fundeni in coma profunda, unde a decedat la scurt timp. In urma cu 15 ani, Lili Traistariu a ramas vaduva si i-a crescut singura pe cei patru copii, trei baieti si o fata. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.