Unul dintre cei mai valorosi handbalisti ai echipei Dinamo, Rares Jurca, care este si component al reprezentativei tricolore, este ofertat de sase cluburi din Europa pentru viitorul sezon. "Sunt cam sase oferte de la cluburi din Germania, Franta si S
Unul dintre cei mai valorosi handbalisti ai echipei Dinamo, Rares Jurca, care este si component al reprezentativei tricolore, este ofertat de sase cluburi din Europa pentru viitorul sezon. "Sunt cam sase oferte de la cluburi din Germania, Franta si Slovenia. Vreau sa joc in strainatate, desi imi va fi greu sa ma rup de Dinamo, unde s-a format o echipa frumoasa si puternica", a confirmat Jurca, precizand ca oferta cea mai tentanta vine de la gruparea germana Magdeburg. Prezent, joi seara, alaturi de colegii sai de echipa, la intalnirea cu fostele glorii ale handbalului dinamovist, care au contribuit decisiv la castigarea celor patru titluri mondiale cu nationala Romaniei, Jurca s-a aratat emotionat de intalnire, dar si afectat de faptul ca generatia sa nu se poata mandri cu rezultate remarcabile. "Sunt fericit sa ma aflu aici, la fel ca si colegii mei. Regret insa ca ii privesc pe marii handbalisti de la Dinamo, iar noi nu putem fi la fel de mandri ca ei de performantele noastre", a mai spus Jurca, adaugand ca, in sezonul recent incheiat, Dinamo a fost urmarita de ghinion in confruntarile directe cu HCM Constanta. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.