Cursul mediu al euro a coborat ieri la 3,5218 lei, dupa ce joi el fusese stabilit la 3,5464 lei, fiind a treia zi de apreciere a monedei nationale. "Incet, dar constant, euro revine spre pragul de 3,5 lei, nivel la care se va stabiliza cel putin o sa
Cursul mediu al euro a coborat ieri la 3,5218 lei, dupa ce joi el fusese stabilit la 3,5464 lei, fiind a treia zi de apreciere a monedei nationale. "Incet, dar constant, euro revine spre pragul de 3,5 lei, nivel la care se va stabiliza cel putin o saptamana, aprecia un dealer bancar".
Dolarul american a coborat, la randul sau, de la 2,7741 la 2,7481 lei. Este posibil ca acesta sa continue sa scada, in cazul in care datele privind inflatia, ce erau asteptate ieri dupa-amiaza, vor nemultumi investitorii, avand in vedere ca acest parametru influenteaza decisiv politica Rezervei Federale in ceea ce priveste nivelul dobanzii de referinta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.