Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca nu considera normal faptul ca Rapid solicita depunctarea echipei "ros-albastre", insa a precizat ca, in acest caz, si gruparea din Ghencea va cere sanctionarea giulestenilor, pentru jigniri repetate
Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ieri ca nu considera normal faptul ca Rapid solicita depunctarea echipei "ros-albastre", insa a precizat ca, in acest caz, si gruparea din Ghencea va cere sanctionarea giulestenilor, pentru jigniri repetate. "Nu e normal. Pana nu scapam de comunistul asta de Copos n-o sa fie normalitate, dar cred ca mai dureaza vreo 10-15 ani. N-au nici o sansa. Nu-i nimic, daca fac ei apel, facem si noi. Ne depuncteaza pe noi cu trei puncte, o sa-i depuncteze si pe ei", a spus Gigi Becali. Acesta a subliniat inca o data ca Steaua va inainta memoriu dupa ce fanii si jucatorii giulesteni au scandat injurii la adresa sa si a capitanului Mirel Radoi. "Fac ei apel, facem si noi memoriu pentru scandarile la adresa lui Radoi si a mea. E mai grav, ca ei scandeaza nu numai la meciurile cu noi, ci la toate meciurile. Sunt jigniri. Chestia cu behaitul nu e discriminare? Nu-i nimic, jucam noi cu Jiul fara spectatori, sa joace si ei cu Sportul fara spectatori", a comentat Gigi Becali. Reactia lui Gigi Becali vine dupa ce Rapid a anuntat ca va ataca la Comisia de Apel a FRF decizia luata joi de Comisia de Disciplina, care a sanctionat Steaua cu disputarea unui meci cu portile inchise, dupa ce, la finalul partidei cu Sportul Studentesc, castigata cu scorul de 2-1, fanii si jucatorii au scandat impreuna sloganuri injurioase si cu caracter rasist la adresa rivalilor din Giulesti. FC Rapid solicita depunctarea Stelei si sanctionarea fotbalistilor, in conformitate cu regulamentele in vigoare, dar si demisia de onoare a membrilor Comisiei de Disciplina. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.