Miscare strategica pe piata de software. Compania Google a incheiat un acord cu Dell, cel mai mare producator de computere personale, privind instalarea unui pachet de software Google pe sistemele realizate de Dell, a declarat directorul general al G
Miscare strategica pe piata de software. Compania Google a incheiat un acord cu Dell, cel mai mare producator de computere personale, privind instalarea unui pachet de software Google pe sistemele realizate de Dell, a declarat directorul general al Google, Eric Schmidt, citat de Reuters Pachetul de programe Google, care detine un motor de cautare pe Internet, integreaza o serie de aplicatii destinate computerelor personale. Totodata, Dell si Google vor lansa o pagina de Internet co-branded, a declarat o sursa apropiata situatiei. Parteneriatul Google-Dell va continua probabil cu alte acorduri intre cele doua companii, a declarat Schmidt, in cadrul unei conferinte privind Internetul, organizata de Goldman Sachs. Google si Dell au confirmat, in luna februarie, ca testeaza instalarea pachetului software Google, care le va permite utilizatorilor sa efectueze cautari atat pe Internet, cat si in fisierele de pe computerul propriu. Presa a sustinut, in luna februarie, ca programele Google ar putea fi instalate pe 100 milioane de computere Dell, in urma unui proces de selectie, dupa ce oferta Google a depasit propunerea Microsoft, iar Yahoo a renuntat la implicarea in proiect.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.