Leonid Istrati, impresar FIFA, a declarat pentru Total Sport FM, ca internationalul roman Razvan Cocis, fotbalist legitimat in Republica Moldova, la Serif Tiraspol, este urmarit in turneul din SUA de mai multi reprezentanti ai unor cluburi din Anglia
Leonid Istrati, impresar FIFA, a declarat pentru Total Sport FM, ca internationalul roman Razvan Cocis, fotbalist legitimat in Republica Moldova, la Serif Tiraspol, este urmarit in turneul din SUA de mai multi reprezentanti ai unor cluburi din Anglia. "Wigan este cel mai slab club dintre cele trei care se intereseaza de Mazilu", a spus Istrati. Cocis, pentru care Serif cere 2,5 milioane de euro, este dorit si de Steaua, declarand acum cateva zile ca ar fi dispus sa joace pentru gruparea din Ghencea. "Am vorbit cu patronul lui Serif si mi-a promis sa daca nu pride UEFA Champions League va negocia cu mine transferul lui Cocis", a declarat miercuri Gigi Becali, presedintele CA al lui FC Steaua. Altfel, un alt tanar international roman, Ionut Mazilu, de la Sportul Studentesc, ar putea ajunge la Spartak Moscova, anunta Total Sport FM. Potrivit sursei citate, Spartak, unde sunt legitimati Adrian Iencsi si Gabriel Tamas si care il are sub contract si pe Florin Soava (imprumutat la Krilia Sovetov Samara), este gata sa ofere 3 milioane de euro pentru Mazilu. Totusi, negocierile sunt dificile, din cauza lui Vasile Siman, patronul "studentilor". "Daca Mazilu mai da un gol, Siman ii mai creste pretul cu 500.000 de euro! Se duc tratative grele, mai ales ca Siman negociaza direct, fiind vorbitor de rusa", a declarat un apropiat al lui Spartak. Mazilu mai este dorit si de Dinamo Kiev, care a renuntat, deocamdata, la atacantul roman din cauza pretului cerut de Siman. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.