Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va evolua, duminica, de la ora 11, in Sala Sporturilor "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala, impotriva incomodei selectionate a Serbiei&Muntenegru, in cadrul primului meci din barajul pentru Euro 200
Reprezentativa feminina de handbal a Romaniei va evolua, duminica, de la ora 11, in Sala Sporturilor "Ioan Kunst Ghermanescu" din Capitala, impotriva incomodei selectionate a Serbiei&Muntenegru, in cadrul primului meci din barajul pentru Euro 2006, intalnirea urmand sa fie transmisa in direct de TV Sport. Revenite dupa sase ani in fata publicului bucurestean, dupa ce in 2000 au jucat finala mica a turneului final continental, elevele antrenorilor Gheorghe Tadici (foto) si Dumitru Musi stiu ca au de aparat un blazon "argintat" la ultimele Campionate Mondiale de la Sankt Petersburg si si-au exprimat dorinta de a obtine victoria la scor, pentru a transa inca de la Bucuresti calificarea la Euro 2006. Ultima infruntare dintre cele doua nationale dateaza din noiembrie 2004, atunci cand la Trofeul Carpati disputat la Cluj-Napoca, Romania si Serbia&Muntenegru au terminat la egalitate, scor 29-29. De mentionat ca, din lotul tricolor fac parte mai toate vedetele handbalului feminin autohton, mai putin interul Carmen Amariei-Lungu, iar singura problema medicala a fost inregistrata la un antrenament de acomodare la portarul Paula Radulescu, medicii fiind optimisti, insa, in recuperarea ei pana la meciul retur, programat sa se dispute pe 3 iunie, la Kragujevac. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.