Atacantul stelist Victoras Iacob a declarat ieri ca fundasul George Ogararu, care a semnat un contract pe patru sezoane cu Ajax Amsterdam, era vital pentru formatia din Ghencea si lipsa acestuia se va resimti in cadrul echipei. "George a fost un juca
Atacantul stelist Victoras Iacob a declarat ieri ca fundasul George Ogararu, care a semnat un contract pe patru sezoane cu Ajax Amsterdam, era vital pentru formatia din Ghencea si lipsa acestuia se va resimti in cadrul echipei. "George a fost un jucator vital pentru noi si se va resimti lipsa lui. Celui care ii va lua locul ii va fi foarte greu. A avut multe oferte si are valoare de Ajax, fara discutie. Vreau sa-i fie bine acolo, sa realizeze ce si-a propus", a precizat Iacob.
Antrenorul FC Steaua, Cosmin Olaroiu, considera ca Ogararu merita cu prisosinta acest transfer. "Pentru Ogararu este un pas extraordinar de mare, o merita cu prisosinta, mai ales ca este un jucator crescut de Steaua. Ca bani, este un transfer bun pentru campionatul romanesc si sper ca rezultatele avute de Steaua, legate cu o calificare in grupele Ligii Campionilor, sa creasca si cota jucatorilor si sa putem vinde la preturi si mai mari", a subliniat tehnicianul stelist.
Olaroiu a mentionat ca dupa terminarea sezonului va sti exact daca va mai pleca vreun fotbalist de la Steaua. "La Ogararu erau niste tratative mai vechi cu Ajax, normal ca a avut acordul meu si al conducerii, nu se punea problema ca el sa piarda acest transfer", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.