Curtea de Apel Bucuresti a amanat, ieri, cu o saptamana, recursul formulat de inculpatii din lotul rapper-ului Tudor Sisu, impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de a emite mandate de arestare preventiva pe numele lor. Motivul care a stat la baza
Curtea de Apel Bucuresti a amanat, ieri, cu o saptamana, recursul formulat de inculpatii din lotul rapper-ului Tudor Sisu, impotriva hotararii Tribunalului Bucuresti de a emite mandate de arestare preventiva pe numele lor. Motivul care a stat la baza acestei decizii a fost citarea necorespunzatoare a trei dintre inculpati, dat fiind faptul ca acestia nu s-au prezentat la sediul Directiei de Cercetari Penale pentru a fi incarcerati, ei fiind dati in urmarire generala. De altfel, instanta Curtii de Apel Bucuresti a fost instiintata oficial cu privire la faptul ca cei trei nu au fost incarcerati. Avocatul Teodorei Florescu, una dintre cele trei persoane date in urmarire generala, a declarat ca aceasta nu a mai fost vazuta de nimeni dupa ce a plecat de la Tribunalul Bucuresti, ca urmare a expirarii ordonantei de retinere.
Referitor la Ronaldo Lepadatu, un alt inculpat disparut, avocatii au solicitat instantei trimiterea unei adrese catre Jandarmeria Romana pentru clarificarea situatiei acestuia. Potrivit avocatilor, el avea functia de sergent angajat la momentul retinerii.
13 persoane arestate
Tribunalul Bucuresti a decis, in urma cu o saptamana, arestarea preventiva pentru 29 de zile a 13 dintre cele 16 persoane prezentate pentru mandat. Printre cei 13 se afla si Tudor Sisu, component al trupei Sisu & Puya. Membrii retelei - din care faceau parte 26 de persoane - au fost prinsi dupa o monitorizare timp de sase luni. In urma perchezitiilor a 26 de locatii - din Sectoarele 1, 2 si 3 ale Capitalei, in special in zonele Colentina, Pantelimon, Camil Ressu - au fost gasite diverse cantitati de heroina si metadona, importante sume de bani (28.500 de euro, 5500 dolari, 650 milioane de lei), 250 de grame de aur, sase unitati de calculatoare, telefoane mobile, un pistol cu gaze si mai multe arme albe. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.