Clubul Rapid l-a acuzat ieri, prin intermediul unui comunicat, pe Alexandru Boc, vicepresedintele Comisiei de disciplina care a judecat ieri cazul, ca s-a antepronuntat in aceasta speta, printr-o declaratie aparuta ieri intr-un ziar de sport. Acesta
Clubul Rapid l-a acuzat ieri, prin intermediul unui comunicat, pe Alexandru Boc, vicepresedintele Comisiei de disciplina care a judecat ieri cazul, ca s-a antepronuntat in aceasta speta, printr-o declaratie aparuta ieri intr-un ziar de sport. Acesta a afirmat ca "Regulamentul este interpretabil, nu stiu daca se va ajunge la depunctarea Stelei", iar clubul din Grant a replicat taios: "Lasand la o parte faptul ca, total nepotrivit, Alexandru Boc se cam antepronunta, declaratia sa nu are nici un suport logic", se mentioneaza in comunicat, in care sunt citate regulile implementate de FIFA la 16 martie 2006 si introduse in Regulamentul disciplinar al FRF trei zile mai tarziu, printr-o decizie a Comitetului Executiv. Giulestenii sustin ca nimic nu este interpretabil in acest caz. "Pentru ca Steaua este recidivista in materie - vezi scandarile jucatorilor si oficialilor in vestiarul de la Sofia (cand LPF a gasit repede scaparea, prin justficarea ca "era alta competitie"!?); vezi suspendarea stadionului Ghencea, tot din cauza scandarilor rasiste, dupa meciul Steaua-Rapid, de anul trecut; vezi suspendarea dictata si de UEFA dupa jocul Steaua-Shelbourne; vezi "manelele" interpretate de patronul Gigi Becali - este mai mult decat logic faptul ca punctul "c" al articolului 4 ii incadreaza perfect pe stelisti", se mai arata in comunicat. "La meciul Sportul-Steaua nu a fost o manifestare doar a galeriei steliste, ci si o manifestare individuala a unor jucatori ai Stelei. Vreau sa precizez ca niciodata Rapid nu va dori sa castige un campionat sau orice trofeu prin depunctarea unui adversar. Nu dorim decat sa fim respectati, iar oficialii FRF si LPF sa respecte legile si statutele acestor institutii", a comentat ieri dupa-amiaza Constantin Zotta (foto), secretarul Rapidului. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.