Telenovela "Scandal la Dinamo" continua zi de zi. Dupa ce marti seara jucatorii au refuzat sa iasa la antrenament, solicitand discutii cu un sef care sa le explice de ce nu li se platesc salariile, zvonurile venite din "Groapa" sustin ca fotbalistii
Telenovela "Scandal la Dinamo" continua zi de zi. Dupa ce marti seara jucatorii au refuzat sa iasa la antrenament, solicitand discutii cu un sef care sa le explice de ce nu li se platesc salariile, zvonurile venite din "Groapa" sustin ca fotbalistii au contestat si decizia conducerii de a-l instala pe Rednic ca antrenor principal imediat dupa incheierea acestui campionat. Sub protectia anonimatului, mai multi "caini" s-au declarat nemultumiti de faptul ca tehnicianul de la FC Vaslui a anuntat deja remanierea masiva a lotului atunci cand va prelua pe Dinamo. Rednic a replicat ieri imediat: "Nu vin sa dau pe nimeni afara!". Tot ieri, unul dintre actionari a afirmat, sub protectia anonimatului, ca, de fapt, Gigi Netoiu, directorul general al "cainilor" si, de asemenea, actionar, ar fi impotriva lui Rednic si ca se foloseste de jucatori pentru a forta ruperea intelegerii cu acesta. "Abia s-a linistit Turcu, acum a luat-o razna cu Netoiu! La clubul asta totul merge anapoda. Daca Turcu a vrut sa-si faca imagine, la Netoiu este altceva. Rednic a spus ca nu vrea decat jucatori care merita si corespund obiectivelor. Din cate stiu, Alexa si Grigorie sunt pe lista neagra. Si mai sunt si altii. De aici atata zarva. Ca jucatorii nu il vor pe Rednic e vrajeala. Netoiu se foloseste de jucatori sa-si impuna punctul de vedere", a declarat actionarul pentru Mediafax. In parte, afirmatiile acestuia se confirma, pentru ca directorul general de la Dinamo a spus destul de clar ca nu este de acord cu numirea lui Rednic, cel putin pana la finalul campionatului. "Trebuia stabilit intai bugetul, obiectivul echipei pentru anul viitor. Daca mai era ceva de facut in aceasta primavara, am facut-o si pe asta, sa numim noul antrenor! Rednic, daca vrea sa faca declaratii, sa le faca despre FC Vaslui, ca el acolo e antrenor. Nu poate vorbi de Dinamo si mai ales de restructurari din moment ce el nu e la Dinamo", a comentat Netoiu, care a mai spus ca asteapta sa vada daca se clarifica situatia, in caz contrar fiind decis sa plece.
Aceeasi sursa condamna felul in care "Comandantul" incearca sa-l impuna pe Florin Marin si pentru sezonul viitor, "Flocea", fiind, din punctul de vedere al acelorasi fotbalisti anonimi, cel mai potrivit pentru a conduce echipa. "Netoiu tot o trage cu Florin Marin? E antrenorul lui de buzunar. Pe unde a fost Netoiu a fost si Florin Marin. La Craiova, la Rocar si, acum, la Dinamo. Doamne fereste sa se razgandeasca Rednic, ca nu stiu cine mai vine antrenor! Ar trebui sa dea de gandit ca Florin Marin este cel mai longeviv antrenor din ultimele sase luni", a precizat acelasi actionar. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.