"Cu domnul Stolojan o sa fiu tot timpul foarte politicos, pentru ca eu il consider un om politicos pe domnul Stolojan. Am o mare problema cu atitudinea lui din ultima perioada. Pe scurt: in momentul in care presedintele este sub bisturiu la Viena, in
"Cu domnul Stolojan o sa fiu tot timpul foarte politicos, pentru ca eu il consider un om politicos pe domnul Stolojan. Am o mare problema cu atitudinea lui din ultima perioada. Pe scurt: in momentul in care presedintele este sub bisturiu la Viena, in momentul in care mai avem cateva zile - vorbesc de trecut - da? - in momentul in care el a izbucnit in public si vine un raport de tara - al Comisiei Europene - care urmarea in primul rand stabilitatea politica, ce fac eu, Theodor Stolojan, daca sunt consilier prezidential cu rang de ministru? Vin in public si ma autopropun tam-nisam prim-ministru - da? Eu sunt consilier al presedintelui cu rang de ministru. Asta inseamna ca vreau sa generez o mare criza politica, atata timp cat presedintele e in operatie - nu? - si cat raportul de tara sta sa iasa de sub tipar.
Lucrul asta a fost extrem de dezamagitor pentru mine si nu am putut sa nu-mi amintesc faptul ca domnul Theodor Stolojan totusi este un om din fostul regim totalitar, si nu neaparat intr-o zona foarte, sa spun eu, democratica sau intr-o zona de interfata pozitiva. Domnul Theodor Stolojan a fost interfata dintre fosta Securitate si fosta nomenclatura a Partidului Comunist Roman. Imi pare rau pentru el, ii doresc multa sanatate, ii doresc mult succes in bussines in continuare, dar cu acest gest politic pe care l-a facut, antinational din punctul meu de vedere, nu se poate califica".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.