In tara
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua izolat in sud, iar dupa-amiaza si noaptea local in nord-vest, nord si centru. Izola
In tara
Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului, ziua izolat in sud, iar dupa-amiaza si noaptea local in nord-vest, nord si centru. Izolat, indeosebi la munte, cantitatile de apa vor depasi 20 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 18 si 28 de grade, iar cele minime se vor situa intre 6 si 16 grade.
La Bucuresti
Cerul va fi variabil si, in cursul zilei, mai este posibil sa ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi in jurul valorii de 25 de grade, iar cea minima de 10-11 grade.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.