Patronul Jiului Petrosani, Alin Simota, a fost audiat si el ieri de procurorii anticoruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Simota, care a fost audiat timp de aproximativ o ora si un sfert, a declarat la iesire ca oferirea de stimu
Patronul Jiului Petrosani, Alin Simota, a fost audiat si el ieri de procurorii anticoruptie din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Simota, care a fost audiat timp de aproximativ o ora si un sfert, a declarat la iesire ca oferirea de stimulente financiare unor alte echipe nu este interzisa de nici un regulament existent in Romania. "Am raspuns intrebarilor anchetatorilor si ramane ca acestia sa ia o decizie. Nu exista nimic in regulamente ca stimularea echipelor ar fi ilegala. Daca i-am spus lui Iacov ca ii ofer bani? Chiar i-am dat! Eu o numesc o sponsorizare", a spus Simota. De altfel, Iacov a si precizat ca banii de la Simota au fost inregistrati in contabilitatea clubului "bancar". Gestul lui Simota l-a suparat insa pe Marin Condescu, apropiat al sau si presedintele de la Pandurii Tg. Jiu. "Il credeam prieten, dar l-am inteles pana la urma: si-a aparat propriul interes", a spus Condescu. Simota poate avea acum probleme cu ANAF, in conditiile in care Jiul are datorii catre bugetul de stat, iar patronul sau ofera 30.000 de dolari lui FC National. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.