Mama lui Mihai Traistariu, Natalia Traistariu, a decedat joi dimineata, in urma unui atac de cord. Ea era internata la Spitalul Fundeni, unde se afla in coma profunda in urma unei hemoragii digestive. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa nu s-a
Mama lui Mihai Traistariu, Natalia Traistariu, a decedat joi dimineata, in urma unui atac de cord. Ea era internata la Spitalul Fundeni, unde se afla in coma profunda in urma unei hemoragii digestive. Medicii au incercat sa o resusciteze, insa nu s-a mai putut face nimic, au declarat surse din apropierea lui Mihai Traistariu. "El era oarecum pregatit, se astepta. Este devastat, dar nu vrea sa fie cocolosit", sustin sursele citate. Cantaretul vrea sa participe in continuare la turneele programate, deoarece acest lucru si l-ar fi dorit si mama sa. Natalia Traistariu suferea de ciroza hepatica si, in urma unei hemoragii digestive, a fost internata la Sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt. Marti dimineata a intrat in coma si a fost adusa la Spitalul Fundeni din Bucuresti in stare critica. Mihai Traistariu s-a intors de la Atena in noaptea de luni spre marti, dupa ce a participat la Eurovision, unde a reprezentat Romania cu piesa "Tornero". El a obtinut pentru Romania pozitia a patra, ceee ce inseamna calificare directa in finala de anul viitor. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.