Camera Nationala a Taximetristilor din Romania (CNTR) va organiza, astazi, un miting de protest la care ar putea lua parte 4000 de taximetristi din Bucuresti, actiuni de protest urmand sa aiba loc si in alte orase din tara. Reprezentantii Camerei Jud
Camera Nationala a Taximetristilor din Romania (CNTR) va organiza, astazi, un miting de protest la care ar putea lua parte 4000 de taximetristi din Bucuresti, actiuni de protest urmand sa aiba loc si in alte orase din tara. Reprezentantii Camerei Judetene a Taximetristilor Timis au declarat, ieri, ca vor initia un miting de protest la care vor participa 500 de taximetristi, printre revendicari figurand anularea obligativitatii introducerii, de la 1 ianuarie 2007, a asigurarii tip carte verde pentru activitatea de taxi si limitarea numarului de autorizatii de transport. CNTR sustine revendicarile taximetristilor din Timis printre solicitarile organizatiei figurand eliminarea licentelor de taxi, eliminarea vizei anuale pentru Certificatele de Agreere taxi obtinute de la RAR, recunoasterea valabilitatii timp de cinci ani a atestatelor taxi profesionale, crearea locurilor de asteptare a clientilor in raport cu numarul de autorizatii emise, mentinerea numarului de autorizatii taxi la nivelul actual, acces liber la aeroporturi, protejarea investitiilor realizate de taximetristi si eliminarea obligativitatii detinerii asigurarii carte verde. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.