Compania Sumitomo Electric Wiring Systems Romania, specializata in producerea de cablaje electrice, se asteapta la o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro, pentru 2006. Comparativ cu 2005, cresterea estimata este mai ridicata cu 6 milioan
Compania Sumitomo Electric Wiring Systems Romania, specializata in producerea de cablaje electrice, se asteapta la o cifra de afaceri de peste 100 de milioane de euro, pentru 2006. Comparativ cu 2005, cresterea estimata este mai ridicata cu 6 milioane de euro. "In ciuda cresterii prognozate a vanzarilor, acest an va fi unul foarte greu, in special din cauza cresterii preturilor la materiile prime. Pretul cuprului, material indispensabil in procesul de productie, a crescut cu peste 70%, iar pretul petrolului, cu impact semnificativ asupra costurilor cu transportul materiilor prime, s-a majorat, de asemenea", a afirmat Florin Ionut, directorul economic al companiei, pentru Mediafax.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.