In ultimele zile, in lumea fotbalului s-au vehiculat tot mai multe lucruri despre Iacov, personaj care se afla in razboi cu multi dintre "grei": Dumitru Dragomir (legat de banii incasati de LPF din contractul de sponsorizare cu "Burger"), Giovanni Be
In ultimele zile, in lumea fotbalului s-au vehiculat tot mai multe lucruri despre Iacov, personaj care se afla in razboi cu multi dintre "grei": Dumitru Dragomir (legat de banii incasati de LPF din contractul de sponsorizare cu "Burger"), Giovanni Becali (transferul lui Hristu Chiacu), Gino Iorgulescu (banii de pe McKain plus aluziile referitoare la blaturi), Adrian Porumboiu (motivarea jucatorilor la meciul cu Pandurii), Valeriu Argaseala (care l-ar fi sunat inainte de meciul cu Steaua in scopuri murdare) si Alin Simota (tot pentru motivarea fotbalistilor). Unul dintre acestea ar fi acela ca seful lui FC National si-ar fi aprobat un salariu imens, dar fictiv, pentru a putea obtine un credit de la o banca. "Nu am nici un credit si nici nu intentionez sa-mi fac. Intr-adevar, am un salariu de 500.000.000 de lei pe luna, insa il voi incasa doar atunci cand clubul va face profit, conform unei clauze din contractul de management", a spus Iacov. Totusi, acesta a cerut la LPF o adeverinta care-i sa certifice acest salariu, lucru necesar in cazul obtinerii unui credit. O alta acuzatie care-l vizeaza pe Iacov este legata de declararea domiciliului, atat in timpul procesului penal cat si in inmatricularea unor firme la Registrul Comertului. Iacov apare cu doua domicilii declarate in buletinul de identitate, insa la mijloc ar putea fi vorba despre celebra birocratie romaneasca (intre momentul vanzarii imobilului pentru care s-a judecat si infiintarea unor firme este un interval mic de timp). Cea mai grava acuza a aparut la o emisiune de pe TV Sport ("Om la om"), cand moderatorul Florin Calinescu l-a intrebat pe Iacov daca a fost anchetat pentru un viol! "Ma asteptam sa apara astfel de lucruri! Si mai este unul, pe care il spun eu acum: tot in tinerete mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru ca am fost prins baut la volan! Asta este, am facut anumite lucruri pentru care am platit si pe care le recunosc", a spus Iacov. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.