Fost presedinte de la FC National si actual manager general al selectionatei LPF, Gino Iorgulescu a dezmintit ieri afirmatiile conform carora clubul „bancar“ ar fi declarat doar 100.000 de dolari din suma de 1,1 milioane de dolari d
Fost presedinte de la FC National si actual manager general al selectionatei LPF, Gino Iorgulescu a dezmintit ieri afirmatiile conform carora clubul „bancar“ ar fi declarat doar 100.000 de dolari din suma de 1,1 milioane de dolari din transferul lui McKain la „Poli“ Timisoara. „S-au declarat toti banii, doar ca din ei a mai ramas suma de 100.000 dupa ce s-au platit datorii catre terti. Toate actele sunt in regula, iar Iacov (n.r. - actualul presedinte al CA al clubului din Cotroceni) ar face bine sa citeasca documentele cu atentie. Eu stiu ca ANAF face un control la club, dar el stia bine ce datorii are de platit si care era situatia financiara de la FC National. Dar, probabil ca sta mai prost cu banii si vrea sa mute atentia in alta parte“, a spus Iorgulescu. Acesta i-a replicat lui Iacov si dupa ce actualul sef din Cotroceni a spus ca „la FC National nu mai este ca inainte, pentru ca eu nu sunt Gino Iorgulescu“, trimitere directa la acuzele de aranjare a unor meciuri. „Are dreptate Iacov! Nu poate fi Gino Iorgulescu. Mai intai, i-ar fi greu sa se apuce acum de fotbal. Apoi, lui nu i-au cantat lautarii de cate ori mi s-a intonat mie imnul! Iacov ar avea totusi o sansa sa se compare cu mine atunci cand va conduce clubul cu o zi mai mult decat am facut-o eu“, a declarat Iorgulescu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.