Dinamo tine mortis sa mearga dintr-un scandal in altul. Ultima disputa in Stefan cel Mare este intre jucatori si conducere, primii refuzand sa faca antrenament marti seara, din cauza restantelor financiare pe care sustin ca nu le-au mai primit de dou
Dinamo tine mortis sa mearga dintr-un scandal in altul. Ultima disputa in Stefan cel Mare este intre jucatori si conducere, primii refuzand sa faca antrenament marti seara, din cauza restantelor financiare pe care sustin ca nu le-au mai primit de doua luni. Fotbalistii au cerut sa discute cu un membru al Consiliului de Administratie, doleanta care li s-a implinit 20 de minute mai tarziu, cand la stadion au aparut Gigi Netoiu, director general, si Petre Buduru, manager sportiv, acestia convingandu-i pe fotbalisti sa renunte la greva cu promisiunea ca situatia se va reglementa. Unul dintre actionari, care a dorit sa-si pastreze anonomatul, a explicat pentru Mediafax cum s-a ajuns in aceasta situatie cel putin jenanta pentru un club de talia lui Dinamo: "Din cauza faptului ca actiunile nu s-au impartit nici pana acum, majoritatea actionarilor au refuzat sa mai dea bani la club. Astfel, s-au acumulat datorii nu numai fata de jucatori, ci si la bugetul statului", a declarat actionarul. Fotbalistii nu au fost prea convinsi de explicatiile lui Netoiu si Buduru si au profitat de moment pentru a contesta si blocarea primelor de joc, masura luata de conducerea dinamovista dupa etapa a 19-a, cand "cainii" au remizat, scor 1-1, pe teren propriu, cu Poli Iasi. "Este o masura abuziva luata de conducatorii nostri, contrara regulamentului de ordine interioara. Acolo scrie ca doar in cazul in care suntem pe locul sase sau mai jos primele ne pot fi blocate", a declarat un jucator care nu a dorit sa-i fie facut public numele. De altfel, surse din cadrul clubului sustin ca Gigi Netoiu, un apropiat al fotbalistilor, s-a aratat extrem de dernajat de situatia creata prin scandalul dintre actionari, amenintand ca va parasi gruparea din Stefan cel Mare daca problemele de acest gen se vor repeta. Situatia nu s-a imbunatatit nici ieri, cand, la sedinta de pregatire de dimineata, au fost prezenti numai zece jucatori, fiindca restul, exceptandu-i pe cei convocati la loturile nationale, au anuntat ca au probleme medicale si nu au catadicsit sa mai vina la stadion. Criza de la Dinamo este posibila si din cauza lipsei antrenorului Florin Marin, care se aflain cantonament cu echipa nationala de tineret pentru un meci amical cu Turcia, programat sambata. Acesta a plecat alaturi de Florin Tene, antrenorul cu portarii, astfel ca sedintele de pregatire de la Dinamo sunt conduse de "secunzii" Ionel Augustin si Marco Onetto. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.