Presedintele Pandurilor, Marin Condescu (foto), s-a aratat dezamagit de comportamentul finantatorului de la Jiul Petrosani, Alin Simota, care, potrivit declaratiilor presedintelui CA al FC National, Constantin Iacov, ar fi oferit bani echipei bucures
Presedintele Pandurilor, Marin Condescu (foto), s-a aratat dezamagit de comportamentul finantatorului de la Jiul Petrosani, Alin Simota, care, potrivit declaratiilor presedintelui CA al FC National, Constantin Iacov, ar fi oferit bani echipei bucurestene pentru a invinge echipa gorjeana. "Nu mi se pare moral ceea ce a facut Simota, daca a facut ceea ce spune Iacov. Pentru ca era prietenul nostru. Si nici corect nu cred ca este. El are datorii la bugetul de stat si la echipa si s-a gasit acum sa premieze Nationalul sa ne bata? E imoral. Mai mult, o parte din banii pe care ii are sunt veniti din minerit, iar el ne-a pus piedica", a spus Condescu. Iacov a declarat dupa meciul cu Pandurii, scor 3-2 pentru FC National, ca gruparii pe care o conduce i s-a oferit, din partea oficialilor de la FC Vaslui si Jiul, 60.000 de dolari pentru a invinge. Simota a dezmintit faptul ca i-ar fi propus lui Iacov 30.000 de dolari pentru ca FC National sa invinga pe Pandurii, in timp ce finantatorul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a spus ca Iacov a fost cel care l-a contactat in repetate randuri: "Cu o ora inainte de meci m-a sunat Iacov, spunandu-mi ca Marin Condescu de la Pandurii este langa el si are o geanta plina de bani, cu o suma imensa. M-a intrebat: <<Ce faci dumneata, ca nu mai rezist! Nu plusezi?>>. Acest Iacov, acest impostor, sa mearga la Parchet si sa demaste tot! Sa spuna ce suma imensa era in geanta respectiva, lucru pe care de fapt ar fi trebuit sa il anunte la Liga, la Federatie si la Parchet, chiar atunci cand Condescu a venit la el cu geanta de bani". (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.