Valeriu Argaseala (foto stanga), directorul executiv al Stelei, s-a declarat ieri surprins de pozitia ferma a sefului CNCD. "I-auzi ce vrea domnul Asztalos!", a exclamat oficialul din Ghencea, care nu era la curent cu declaratiile lui Csaba Ferenc As
Valeriu Argaseala (foto stanga), directorul executiv al Stelei, s-a declarat ieri surprins de pozitia ferma a sefului CNCD. "I-auzi ce vrea domnul Asztalos!", a exclamat oficialul din Ghencea, care nu era la curent cu declaratiile lui Csaba Ferenc Asztalos. Argaseala a confirmat faptul ca Steaua a fost convocata la sedinta Comisiei de disciplina de astazi, unde se va analiza comportamentul jucatorilor sI al galeriei de la finalul meciului cu Sportul Studentesc. "O sa vedem maine (n.r. astazi) la comisie, deocamdata nu am ce sa comentez", a mai spus Argaseala, care a refuzat sa discute sI faptul ca Rapidul, principala contracandidata a Stelei, a depus memoriul care ar putea duce la depunctarea ros-albastrilor. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.