Iosif Rotariu a fost numit ieri antrenor interimar la "Poli" Timisoara, dupa ce fostul manager general, Gheorghe Hagi, si-a dat demisia la finalul partidei de pe teren propriu cu Otelul Galati, scor 0-2, din etapa a 28-a a Diviziei A. Antrenor secund
Iosif Rotariu a fost numit ieri antrenor interimar la "Poli" Timisoara, dupa ce fostul manager general, Gheorghe Hagi, si-a dat demisia la finalul partidei de pe teren propriu cu Otelul Galati, scor 0-2, din etapa a 28-a a Diviziei A. Antrenor secund a fost numit Valentin Velcea, in timp ce Ilie Rotariu, fratele fostului international, va ocupa functia de preparator fizic. Jackie Ionescu va fi consilierul lui Iosif Rotariu. De altfel, Rotariu, fost "secund" al lui Hagi, a condus ieri antrenamentul lui "Poli", ajutat de fratele sau, Ilie, si de Velcea. Tot ieri, antrenorul Jiului Petrosani, Aurel Sunda, a recunoscut ca se afla pe lista posibililor succesori ai lui Hagi la conducerea tehnica a lui "Poli" Timisoara, mentionand ca va negocia cu gruparea banateana doar dupa incheierea campionatului. "E ceva normal ca sa ma aflu in vederile Timisoarei. Am indeplinit toate obiectivele. Sunt un antrenor profesionist si sunt dispus la orice negociere nu numai cu Timisoara, ci cu oricare alta echipa care vrea performanta", a spus Sunda. Acesta a afirmat ca ramanerea sa la Jiul si in sezonul viitor depinde, in mare masura, si de obiectivul echipei din Valea Jiului. "Eu sunt obisnuit sa castig campionate, sa promovez echipe si chiar sa le salvez de la retrogradare. Am jucat cu CFR Cluj in cupele europene", a precizat Sunda. Dupa demisia lui Hagi, surse apropiate sefilor din Banat au sustinut ca "Poli" i-ar dori ca antrenori pe R. Lucescu, Sabau, Multescu sau, varianta aproape imposibila, pe Trapattoni. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.