Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, a declarat ieri ca partida cu Steaua, din ultima etapa, va fi corecta, chiar daca in cazul unui egal sau al unei victorii a gruparii moldovene viitoarea echipa a antrenorului Mircea Rednic, Dinamo, va pie
Adrian Porumboiu, finantatorul lui FC Vaslui, a declarat ieri ca partida cu Steaua, din ultima etapa, va fi corecta, chiar daca in cazul unui egal sau al unei victorii a gruparii moldovene viitoarea echipa a antrenorului Mircea Rednic, Dinamo, va pierde locul pentru Cupa UEFA. "Nu e vorba de viitorul lui Rednic aici, e vorba de viitorul lui FC Vaslui, de imaginea acestui club. Eu voi face tot posibilul pentru ca Vasluiul sa castige meciul cu Steaua. Nu pot sa ma gandesc eu la interesele lui Dinamo sau ale nu stiu cui", a afirmat Porumboiu. Rednic, aflat in tratative pentru a prelua pe Dinamo, s-ar putea afla intr-o situatie dificila in ultima etapa a Diviziei A, cand actuala sa echipa, FC Vaslui, ar putea decide campioana, dar si participarea in Cupa UEFA a viitoarei echipe a tehnicianului printr-o infrangere. Dinamo poate prinde un loc in preliminariile Cupei UEFA numai in cazul in care Steaua va castiga campionatul. Daca Rapid, detinatoarea Cupei Romaniei, va realiza eventul, atunci giulestenii vor merge in preliminariile Ligii Campionilor, iar Steaua si FC National vor participa in preliminariile Cupei UEFA, ultima in calitate de finalista a Cupei Romaniei.
Porumboiu a mentionat ca a discutat cu Rednic despre aceasta situatie. "Am vorbit treaba asta cu Rednic si el e un profesionist. Il cunosc de atat timp si nu se pune problema sa nu jucam doar pe teren. Nici in gluma nu putem vorbi ca nu va fi meci corect cu Steaua", a spus Porumboiu. Oficialul gruparii moldovene a mentionat ca nu se pune problema sa nu ii permita lui Rednic sa preia conducerea lui Dinamo din vara. "Da, se poate spune ca ne lasa descoperiti. El mai avea contract cu noi inca un an, dar e un om cu care mi-a facut placere sa lucrez si cine stie ce ne mai ofera viitorul. Oricum, din punct de vedere financiar, el pierde plecand, dar este vorba despre o echipa mai mare si e de inteles", a explicat Porumboiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.